Oracle WebLogic Server 12c: Administration I Free Sample Questions

Create a free account to browse all 19 sample questions. The full practice test includes 286 questions. Use the simulator for timed and flashcard mode. Or, view 285 more questions in the alternate version 1z0-134 285 Questions.

Try Simulator

1z0-133 Sample Questions

  1. Question 1

    Q1

    The admin server’s domain files were backed up by using the tar command on Linux. The admin server crashes and the domain files become corrupted. The domain files are restored from the backup. You try and start the admin server by using the usual domain start script. The script does not run. The error is “permission denied”.

    How should you troubleshoot this?

    Show answer & explanation

    Correct answer: A

    A

  2. Question 2

    Q2

    You set up two network channels for server-to-server communication. You want channel X to be used more than channel Y, so you give channel X a higher Channel Weight. You want to see if indeed channel X is used more.

    You use the administration console and look at both channels under each one’s Monitoring tab. What scenario would best assure you that channel X has an overall higher connection rate?

    Show answer & explanation

    Correct answer: D

    D

  3. Question 3

    Q3Multiple answers

    Examine the partial server log entry shown below:

    «W LS kernel » <Received exception while creating connection for pool “OracleDSI”

    Which two statements are true? (Choose two.)

    Show answer & explanation

    Correct answers: B, D

    B, D

  4. Question 4

    Q4Multiple answers

    Which three statements are true about the Change Center in the Administration Console? (Choose three.)

    Show answer & explanation

    Correct answers: A, B, C

    A, B, C

  5. Question 5

    Q5Multiple answers

    You need to take a web application offline.

    Which three options are supported in WebLogic Server when you stop a running application? (Choose three.)

    Show answer & explanation

    Correct answers: A, D, E

    A, D, E

  6. Question 6

    Q6Multiple answers

    You are using the Configuration Wizard to create a new domain that will consist of a cluster of three managed servers along with an instance of WebLogic Server acting as HTTP proxy to distribute traffic to the cluster.

    Which three steps should you perform with the Configuration Wizard? (Choose three.)

    Show answer & explanation

    Correct answers: A, D, E

    A, D, E

  7. Question 7

    Q7Multiple answers

    Consider a WebLogic Java EE application that uses a JDBC data source.

    Which three steps would the application developer typically write code to perform? (Choose three.

    Show answer & explanation

    Correct answers: A, D, E

    A, D, E

  8. Question 8

    Q8Multiple answers

    You plan to install WebLogic Server by using the generic JAR installer in silent mode.

    What are two ways to create the required response file? (Choose two.)

    Show answer & explanation

    Correct answers: A, B

    A, B

  9. Question 9

    Q9Multiple answers

    When creating a dynamic cluster, you have multiple options concerning how dynamic servers are distributed across machines in your domain. Identify three supported configurations. (Choose three.)

    Show answer & explanation

    Correct answers: A, C, E

    A, C, E

Register free to unlock 10 more sample questions

Create a free account to continue with the rest of the 1z0-133 sample set.

Lifetime One

Own this practice test forever.

$79.99
$75.99
one-time
  • Full access to 571 questions
  • Study, Timed & Flashcard Modes
  • All past and future versions i
  • Detailed Explanations
  • Study Tracking & Past Attempts
  • Brainy AI Assistant
  • Lifetime updates

Two

Any 2 exams per month.

$20.00/exam
$39.99
/month
  • 2 active exam slots
  • Study, Timed & Flashcard Modes
  • All past and future versions i
  • Detailed Explanations
  • Study Tracking & Past Attempts
  • 1,000 Brainy AI Credits
  • Cancel anytime

Premium Twelve

Any 12 exams over 3 months.

$15.00/exam
$179.99
/3 months
  • 4 active exam slots
  • Study, Timed & Flashcard Modes
  • All past and future versions i
  • Detailed Explanations
  • Study Tracking & Past Attempts
  • 15,000 Brainy AI Credits
  • Dedicated support
  • Friend seat included — full access

Trusted by professionals at

NvidiaSupabaseGitHubOpenAITursoClerkClaude AIAmazon