Java EE 7 Application Developer Free Sample Questions

Description

Covers Java EE architecture, JPA persistence and bean validation, EJBs, JMS messaging, SOAP and REST web services, servlets and JSPs, WebSockets, JavaServer Faces, security, CDI, and the batch API.

20 free sample questions359 in the full practice test

Try simulator

1z0-900 Sample Questions

  1. Question 2

    Your client is about to define their primary ledger.

    Which set of three primary attributes do they need to know in order to complete this?

    Answer and explanation

    Correct answer: C

    C

  2. Question 3

    Which is a valid description of REST?

    Answer and explanation

    Correct answer: D

  3. Question 4

    You need to develop a chat application, which allows the display of emoticons and images together with text messages.

    How should you configure a WebSocket endpoints to receive both text and binary messages?

    Answer and explanation

    Correct answer: A

    A

  4. Question 5

    Given:

    How often does the submitted task run?

    Question 5 image
    Answer and explanation

    Correct answer: A

    A

  5. Question 6

    For an Item to be enabled for back-to-back order process, which attribute do you need to set?

    Answer and explanation

    Correct answer: D

    D

  6. Question 7

    Given:

    If an exception is thrown inside the if block, what effect will it have on the transaction?

    If an exception is thrown inside the if block, what effect will it have on the transaction?

    Question 7 image
    Answer and explanation

    Correct answer: C

    C

  7. Question 8

    Which statement is true about Java methods that are exposed as Web Service operations by using JAX-WS API?

    Answer and explanation

    Correct answer: D

    D

  8. Question 9

    Multiple answers

    During Cloud Inventory implementation your customer requires you to enable the Oracle Transactional Business Intelligence (OTBI) KPI to review the list of standard reports which is useful for their current business scenario. When navigating to reports and analytics, the warehouse dashboard doesn’t show any KPI watchlist.

    Identify two causes. (Choose two.)

    Answer and explanation

    Correct answers: B, E

    B, E

  9. Question 10

    Multiple answers

    What are two outcomes when a lot expires on an item with lot control enabled?

    Answer and explanation

    Correct answers: A, E

    A, E

Register free for 10 more questions

Or unlock all 359 1z0-900 questions with explanations, timed mode and flashcards.