Specialist - Systems Administrator, Elastic Cloud Storage (ECS) Free Sample Questions

Create a free account to browse all 17 sample questions. The full practice test includes 250 questions. Use the simulator for timed and flashcard mode.

Try Simulator

DES-1B31 Sample Questions

  1. Question 1

    Q1

    Which user can lock and unlock nodes through the ECS Portal or the ECS Management API?

    Show answer & explanation

    Correct answer: C

    Reference: http://doc.isilon.eom/ECS/3.2/AdminGuide/ecs t lock nodes.html

  2. Question 2

    Q2

    What is a characteristic of ECS buckets when configured to allow access through S3 and NFSv3?

    Show answer & explanation

    Correct answer: D

  3. Question 3

    Q3

    When a disk state is suspect, what are the allowable disk operations?

    Show answer & explanation

    Correct answer: A

    A

  4. Question 4

    Q4

    A storage administrator enquires about ECS access to S3, NFSv3, and HDFS. What should be your response?

    Show answer & explanation

    Correct answer: A

  5. Question 5

    Q5

    You are creating a VDC during the ECS configuration process. You get the following error:

    Error 7000 (http: 500): An error occurred in the API Service

    You check the system and this is what you see:

    Storage Pool status: Ready
    Nodes: Ready to use
    Licenses: OK

    What can be causing this error?

    Show answer & explanation

    Correct answer: B

    Reference: https://www.emc.com/techpubs/ecs/ecs configure single multi site-1.htm

  6. Question 6

    Q6

    Which data encryption mode is supported by ECS?

    Show answer & explanation

    Correct answer: B

    B

  7. Question 7

    Q7

    Which configuration task is optional in ECS when enabling DD Cloud Tier integration?

    Show answer & explanation

    Correct answer: C

    C

  8. Question 8

    Q8

    An EOS is configured as backend storage for OpenStack Cinder. Which type of data will it store?

    Show answer & explanation

    Correct answer: A

    A

Register free to unlock 9 more sample questions

Create a free account to continue with the rest of the DES-1B31 sample set.

Lifetime One

Own this practice test forever.

$79.99
$75.99
one-time
  • Full access to 250 questions
  • Study, Timed & Flashcard Modes
  • All past and future versions i
  • Detailed Explanations
  • Study Tracking & Past Attempts
  • Brainy AI Assistant
  • Lifetime updates

Two

Any 2 exams per month.

$20.00/exam
$39.99
/month
  • 2 active exam slots
  • Study, Timed & Flashcard Modes
  • All past and future versions i
  • Detailed Explanations
  • Study Tracking & Past Attempts
  • 1,000 Brainy AI Credits
  • Cancel anytime

Premium Twelve

Any 12 exams over 3 months.

$15.00/exam
$179.99
/3 months
  • 4 active exam slots
  • Study, Timed & Flashcard Modes
  • All past and future versions i
  • Detailed Explanations
  • Study Tracking & Past Attempts
  • 15,000 Brainy AI Credits
  • Dedicated support
  • Friend seat included — full access

Trusted by professionals at

NvidiaSupabaseGitHubOpenAITursoClerkClaude AIAmazon