Unity Solutions Specialist Exam Free Sample Questions

Create a free account to browse all 19 sample questions. The full practice test includes 257 questions. Use the simulator for timed and flashcard mode.

Try Simulator

E20-393 Sample Questions

  1. Question 1

    Q1

    A storage administrator has requested a recommendation on upgrading their VNX5600 to a comparable Unity storage array. The solution requires a maximum capacity of 3.5 PB.
    To meet the administrator's requirement without over provisioning the capacity, which Unity Hybrid storage array is recommended?

    Show answer & explanation

    Correct answer: D

  2. Question 3

    Q3

    Which feature is supported on a UnityVSA operating environment?

    Show answer & explanation

    Correct answer: A

    Explanation: Asynchronous Unified Replication is available natively on UnityVSA. This allows file and block resources to be replicated between UnityVSA systems, between UnityVSA and physical Unity systems, and also locally back to the same UnityVSA system

  3. Question 4

    Q4

    A storage administrator is creating a host profile in Unisphere to provide host access to block storage resources using the iSCSI protocol. The host initiators were not automatically discovered and must be manually added. In addition to the SAN host IQN, what other configuration can be performed through the 'Create iSCSI Initiator Wizard' window?

    Show answer & explanation

    Correct answer: D

    Explanation: A sample from a Broadcomm BIOS is provided in the figure below, illustrating the IQN assignment for the VNX iSCSI target. References: https://www.emc.com/collateral/hardware/technical-documentation/h8229-vnxvmware-tb.pdf (page 34)

  4. Question 5

    Q5

    A storage administrator is configuring a storage pool on a Unity system containing Flash disks and SAS disks. What tier will the system assign to each of the disk types?

    Show answer & explanation

    Correct answer: A

    Explanation: Hybrid pools can have up to 3 tiers (Extreme Performance, Performance, and Capacity). For the Extreme Performance tier, use only SAS Flashdrives. For the Capacity tier, use only SAS drives.

  5. Question 6

    Q6

    What describes the LUN Snapshot Copy operation?

    Show answer & explanation

    Correct answer: B

    Explanation: Note: You can create copies of LUNs by cloning LUNs from the Snapshot copies in a volume. These FlexClone LUNs are readable and writable copies of the LUNs as the LUN existed when the Snapshot copy was created. Before you can clone a LUN, you must create a Snapshot copy (the backing Snapshot copy) of the LUN you want to clone. References: https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1368845/html/GUID-E0660F7B-491B4AA0-A1A8-22B12DC6917D.html

  6. Question 7

    Q7

    Which technology is used by Unity Snapshots?

    Show answer & explanation

    Correct answer: C

    Explanation: The technology used for snapshots of both block and file resources in Unity is called redirect on write.

  7. Question 8

    Q8

    A system administrator is configuring asynchronous remote replication for an existing NAS server and its' file systems on a Unity system. What should the administrator create to ensure all data is replicated for the NAS server and the file system?

    Show answer & explanation

    Correct answer: D

    Explanation: Before File Systems or VMware NFS Datastores can be replicated, the NAS Server must be replicated.

  8. Question 9

    Q9

    Which Unity feature provides a high bandwidth connection for large file transfers, enables proactive Service Request generation and usage license reporting, and operates on a 24x7 basis?

    Show answer & explanation

    Correct answer: D

    Explanation: Benefit from secure, high-speed, 24x7 predictive monitoring and remote repair for your EMC information infrastructure. EMC Secure Remote Services (ESRS) enables EMC Customer Service to identify and proactively resolve potential issues before they can impact your business.

Register free to unlock 10 more sample questions

Create a free account to continue with the rest of the E20-393 sample set.

Lifetime One

Own this practice test forever.

$79.99
$75.99
one-time
  • Full access to 257 questions
  • Study, Timed & Flashcard Modes
  • All past and future versions i
  • Detailed Explanations
  • Study Tracking & Past Attempts
  • Brainy AI Assistant
  • Lifetime updates

Two

Any 2 exams per month.

$20.00/exam
$39.99
/month
  • 2 active exam slots
  • Study, Timed & Flashcard Modes
  • All past and future versions i
  • Detailed Explanations
  • Study Tracking & Past Attempts
  • 1,000 Brainy AI Credits
  • Cancel anytime

Premium Twelve

Any 12 exams over 3 months.

$15.00/exam
$179.99
/3 months
  • 4 active exam slots
  • Study, Timed & Flashcard Modes
  • All past and future versions i
  • Detailed Explanations
  • Study Tracking & Past Attempts
  • 15,000 Brainy AI Credits
  • Dedicated support
  • Friend seat included — full access

Trusted by professionals at

NvidiaSupabaseGitHubOpenAITursoClerkClaude AIAmazon