Oracle SOA Suite 12c Essentials Free Sample Questions

Create a free account to browse all 20 sample questions. The full practice test includes 299 questions. Use the simulator for timed and flashcard mode.

Try Simulator

1z0-434 Sample Questions

  1. Question 1

    Q1

    Which statement is true about how BPEL Process Manager handles the For Each activity?

    Show answer & explanation

    Correct answer: B

    B

  2. Question 2

    Q2

    Which tool would you use to enable more detailed logging of SOA components?

    Show answer & explanation

    Correct answer: C

    C

  3. Question 3

    Q3

    For a particular asynchronous interaction, Oracle SOA Suite hosts two BPEL processes. One BPEL process acts as the client and the other acts as the service. Between the two BPEL processes, what is the smallest
    number of invoke activities that must be defined?

    Show answer & explanation

    Correct answer: B

    B

  4. Question 4

    Q4Multiple answers

    Identify three true statements about the use of composite sensors.

    Show answer & explanation

    Correct answers: A, B, D

    A, B, D

  5. Question 5

    Q5Multiple answers

    When you create an assert in a test case, you can specify a Compare By rule of xml-identical or xml-similar. The rule designates the strictness of the comparison.
    If you choose xml-similar, identify two conditions that will cause the comparison to fall.

    Show answer & explanation

    Correct answers: C, D

    C, D

  6. Question 6

    Q6

    You pass some data from a process variable as a parameter into a human task. At a later time, the variable is then updated in a parallel stream of execution in the BPEL process while the human task is still executing before it is actioned by the assignee.
    What does the assignee see after opening the task in the workspace and looking at the parameter?

    Show answer & explanation

    Correct answer: C

    C

  7. Question 7

    Q7Multiple answers

    EPN is the internal structure of an OEP application and is displayed as a top-down hierarchy in a graphical editor. Which two statements are correct about the Event Processing Network (EPN) in Oracle Event Processing (OEP)?

    Show answer & explanation

    Correct answers: B, C

    B, C

  8. Question 8

    Q8

    Which two business indicators should be created to support a chart titled “Sales Total by Region”?

    Show answer & explanation

    Correct answer: D

    D

  9. Question 9

    Q9

    You have modeled a composite with an inbound adapter service wired to a BPEL process component.
    Which method do you use to model a rejection handler for the inbound adapter service?

    Show answer & explanation

    Correct answer: D

    Reference:
    http://docs.oracle.com/cd/E15586 01/integration. 1111/e10224/bp faults,htm

  10. Question 10

    Q10

    Which two statements are correct about cluster support for Oracle SOA Suite 12c applications?

    Show answer & explanation

    Correct answer: B

    B, C

Register free to unlock 10 more sample questions

Create a free account to continue with the rest of the 1z0-434 sample set.

Lifetime One

Own this practice test forever.

$79.99
$75.99
one-time
  • Full access to 299 questions
  • Study, Timed & Flashcard Modes
  • All past and future versions i
  • Detailed Explanations
  • Study Tracking & Past Attempts
  • Brainy AI Assistant
  • Lifetime updates

Two

Any 2 exams per month.

$20.00/exam
$39.99
/month
  • 2 active exam slots
  • Study, Timed & Flashcard Modes
  • All past and future versions i
  • Detailed Explanations
  • Study Tracking & Past Attempts
  • 1,000 Brainy AI Credits
  • Cancel anytime

Premium Twelve

Any 12 exams over 3 months.

$15.00/exam
$179.99
/3 months
  • 4 active exam slots
  • Study, Timed & Flashcard Modes
  • All past and future versions i
  • Detailed Explanations
  • Study Tracking & Past Attempts
  • 15,000 Brainy AI Credits
  • Dedicated support
  • Friend seat included — full access

Trusted by professionals at

NvidiaSupabaseGitHubOpenAITursoClerkClaude AIAmazon