Oracle EBS R12.1 Payables Essentials Free Sample Questions

Create a free account to browse all 20 sample questions. The full practice test includes 254 questions. Use the simulator for timed and flashcard mode.

Try Simulator

1z0-517 Sample Questions

  1. Question 1

    Q1Multiple answers

    Identify three considerations for implementing internal controls for payment processing. (Choose three.)

    Show answer & explanation

    Correct answers: B, D, E

    B, D, E

  2. Question 2

    Q2

    During the entry or update of expense reports in the Payables Expense Report window, holds can be applied on an expense report. These holds are carried forward to the invoice created from the expense report in Payables.

    Which statement is true?

    Show answer & explanation

    Correct answer: A

    A

  3. Question 3

    Q3Multiple answers

    You are at a client site that has thousands of suppliers in their current legacy system that will end up in the Oracle Production system. Before conversion, you must perform a supplier cleanup on these numerous names and sites.

    Which three naming conventions would you use for “Best Practices” during the supplier cleanup? (Choose three.)

    Show answer & explanation

    Correct answers: A, D, E

    A, D, E

  4. Question 4

    Q4

    Identify the item that requires approval through the workflow process.

    Show answer & explanation

    Correct answer: A

    A

  5. Question 5

    Q5Multiple answers

    If you are using the multiple-organization support feature, select three items that you cannot enter at the supplier level, but only at the supplier-site level. (Choose three.)

    Show answer & explanation

    Correct answers: A, C, E

    A, C, E

  6. Question 6

    Q6

    You can hold the payment of an entire invoice or part of an invoice. This hold prevents a validated invoice from being selected in a Payment Batch, and paid.

    Identify the Payables window where you can select the Hold check box to place the invoice on a Payment Hold.

    Show answer & explanation

    Correct answer: D

    D

  7. Question 7

    Q7Multiple answers

    Assume that the withholding tax is calculated at the invoice payment time and the withholding tax rate is 20%. Identify three statements with the correct withholding tax calculations. (Choose three.)

    Show answer & explanation

    Correct answers: A, D, E

    A, D, E

  8. Question 8

    Q8Multiple answers

    Identify three true statements about the invoice approval workflow. (Choose three.)

    Show answer & explanation

    Correct answers: A, C, D

    A, C, D

  9. Question 9

    Q9Multiple answers

    Identify three open interfaces used to import data into Payables from other applications or third- party solutions. (Choose three.)

    Show answer & explanation

    Correct answers: B, C, F

    B, C, F

  10. Question 10

    Q10

    Payable lists four seeded payment methods. They are check, outsourced check, electronic, and wire.

    Choose the correct description for wire.

    Show answer & explanation

    Correct answer: C

    C

Register free to unlock 10 more sample questions

Create a free account to continue with the rest of the 1z0-517 sample set.

Lifetime One

Own this practice test forever.

$79.99
$75.99
one-time
  • Full access to 254 questions
  • Study, Timed & Flashcard Modes
  • All past and future versions i
  • Detailed Explanations
  • Study Tracking & Past Attempts
  • Brainy AI Assistant
  • Lifetime updates

Two

Any 2 exams per month.

$20.00/exam
$39.99
/month
  • 2 active exam slots
  • Study, Timed & Flashcard Modes
  • All past and future versions i
  • Detailed Explanations
  • Study Tracking & Past Attempts
  • 1,000 Brainy AI Credits
  • Cancel anytime

Premium Twelve

Any 12 exams over 3 months.

$15.00/exam
$179.99
/3 months
  • 4 active exam slots
  • Study, Timed & Flashcard Modes
  • All past and future versions i
  • Detailed Explanations
  • Study Tracking & Past Attempts
  • 15,000 Brainy AI Credits
  • Dedicated support
  • Friend seat included — full access

Trusted by professionals at

NvidiaSupabaseGitHubOpenAITursoClerkClaude AIAmazon